Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vidék - Próbatermem képes leírás - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu
részletek »

Vidék - Próbatermem - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: probaterem.tlap.hu » Vidék - Próbatermem
Keresés
Találatok száma - 3 db
Érd - Nortyx Audio Studio

Érd - Nortyx Audio Studio

Küldetésünk, hogy a zenekarodat sikeresebbé tegyük azáltal, hogy olyan felvételeket készítünk, amely mind a Te, mind pedig a közönséged igényeit maximálisan kielégíti. Tapasztalataink szerint csak azok a zenekarok tudnak sikerrel kitörni, akik kiváló minőségű lemezekkel támadják meg a közönséget. E nélkül maximum egyszer hallgatják meg dalaidat. Gondolj csak bele: Te sem szívesen hallgatsz otthon készült felvételeket! Szolgáltatásokban gazdag (zenekari hangfelvétel, film- és reklámszinkronizálás, mastering, restaurálás, digitális és analóg keverés) vállalkozásunk jó minőségű mastering hardverekkel és szoftverekkel dolgozik, amivel nem a megszokott digitálisan steril hangzást állítjuk elő, hanem a fülnek kellemesebb meleg, gazdag hangzásvilágot. A hangstúdió rendszertechnikáját egy nemzetközileg elismert hangmérnök segítségével állítottuk össze, így az ötven éves szakmai pályafutás alatt összegyűjtött minden trükköt, és fondorlatot megvalósítottunk. Stúdiónkban nem csak profi zenekari hangfelvételre van lehetőség, hanem filmek, reklámfilmek, illetve animációk szinkronizálására, zörejezésére. Szinkronstúdiónkban a legtöbb digitális videó formátumot tudjuk fogadni, és igények szerint Sztereo, 5.1, vagy akár 7.1-es hangot tudunk készíteni a kész videó anyag alá. Stúdiónkban lehetőség van még, régi felvételek digitalizálására, restaurálására, és CD-re vagy DVD-re írására.

Próbaterem Szegeden

Próbaterem Szegeden

Próbaterem kiadó zenekarok részére Szegeden, a Mars tértől busszal 10 percre (nem az Ikarus). A helység nagy, jól felszerelt, elférnek a saját cuccaitok, igény esetén a miénket is használhatjátok. 24 órás portaszolgálat, rácsozott ablakokkal védve.

Rocktár próbaterem

Rocktár próbaterem

A Rocktár riasztóval ellátott, zárható, bérelhető próbatermet és hangszerraktárakat biztosít zenekarok számára a klub épületében. A próbaterem 25m2 alapterületű, hangszigetelt, fűtött, Sonor Force 1000 dobszereléssel, Fame gitárerősítőkkel és Yamaha/Dynacord énekhangosítással felszerelve. Várjuk zenekarok jelentkezését!

Tuti menü