Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stúdiók - Vidék - Próbaterem képes leírás - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu
részletek »

Stúdiók - Vidék - Próbaterem - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: probaterem.tlap.hu » Stúdiók - Vidék - Próbaterem
Keresés
Találatok száma - 9 db
ACS stúdió

ACS stúdió

Szóval a zene és a szerelem számomra egyet jelent, ez már a fogantatás pillanatában jelen van. Az igényes zenén nőttem fel, ami azóta is motivál. Bár korát megelőzve ismerhettem meg a zene digitalizálódását, ez csak erősítette bennem a hangszeres zenélés iránti tiszteletet. Mára mindenki számára adottak az otthoni zenélés' feltételei és könnyebben tehetjük közzé alkotásainkat, de az igazi élmény csak az idézőjel eltüntetésével lehet a miénk.

Denevér hangstúdió

Denevér hangstúdió

A Denevér Hangstúdió a Budapesttől 100 km-re lévő Szolnok belvárosában található. A stúdiót 1996.-ban alapítottam. 1985 óta gitározom különböző zenekarokban és már a kezdetektől fogva érdeklődtem a stúdiótechnika iránt. Első önálló felvételeimet a '90-es években készítettem, de már korábban is mindent tudni akartam a felvételi és keverési megoldásokról, amikor még csak zenészként voltam egy-egy stúdióban felvételt készíteni. 1996-ban viszonylag egyszerű felszereltséggel indult a stúdió és apránként évről-évre sikerült beszerezni a legfelső kategóriába tartozó mikrofonokat, előfokokat és egyéb berendezéseket. Hasonló felszereléseket használnak a legnagyobb stúdiókban is, ezért ma már adott a lehetőség arra, hogy világszínvonalú produkciókat hozzunk létre. Ennek köszönhetően az utóbbi években már három munkatársammal együtt igyekszünk kielégíteni az idelátogató zenekarok igényeit.

Do-lá stúdió

Do-lá stúdió

A do-lá stúdió 1981 óta készít hangfelvételeket, és az elmúlt 30 év alatt több, mint félezer lemeznyi hangfelvételt rögzített. Ebből 1992-ig kb. 120 MC és 25 LP, 1992-től máig pedig közel 450 CD felvétel, valamint rádió, TV és színházak számára több száz koncert és stúdiófelvétel, szólóhangszer, kamarazene, (vonósnégyes, fúvósegyüttesek stb.) vonós-, fúvós-, és szimfonikus zenekar, énekegyüttes, kórus, oratórium, opera, és néhány népzenei felvétel. A do-lá stúdió saját kiadásban máig 340 CD-t jelentetett meg, más kiadók számára pedig kb. 100 CD anyagát rögzítette. A stúdió felvételeket készített többek között a Hungaroton Classic (kb. 45 CD) a Naxos, a Marco Polo (német-hong-kong-i, 9 CD), a Koch Schwann (német), a Re Nova Classics (osztrák), a Phaedra (belga), a Dorian (USA-Canada), a Silva Records (USA), Centaur Records (USA), a Bongiovanni (olasz) és a Somm Records (angol) számára.

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Fidó hangtechnika Pécs

Fidó hangtechnika Pécs

Aki rendszeresen látogatja az oldalt, vagy akár csak korábban egyszer is megnézte, észreveheti, hogy megújult a honlap. Ennek több oka is van, a legfontosabb talán, hogy a sok, menürendszer kialakításával kapcsolatos próbálkozások eredményeképpen a legutóbbi verziót leginkább az ordenáré szóval lehetett jellemezni. :-) A sok kozmetikázás helyett jobbnak láttam egy teljesen új, menü-free oldalt létrehozni, melynek létrehozásáért köszönetet kell mondanom rajtam kívül még magamnak és Fidósnak is. Éljek! Az FHT története kb. 7 éve kezdődött. Korábban is érdekelt a hangfelvétel készítés, hogy miért szól ez így, az meg úgy, chrom-dioxidos kazetták vs. normál kazetták, miegymás. De mint hangstúdió, 7 éve indult a móka. A korai, próbatermes korszak nem volt hosszú életű, hamar kinőtte magát (nem volt nehéz), akkor költöztem a jelenlegi helye, a Pécs, Megye u. 20, szám alá. Kezdetben csak digitálisan rögzítettem, majd jött a nagy szerelem, az analóg magnó, egy FOSTEX G24S. Évekig éltünk békességben, de sajnos az analóg technika és annak fenntartása rengeteg időt és pénzt kíván, ebből kettő nem adatott meg nekem, így - legalábbis egy időre - felhagytam az analóg rögzítéssel. Most Macintosh G5-ön NUENDO-val rögzítek, legtöbbször 24/48-ban.

Md stúdió Sopron

Md stúdió Sopron

Az MD Stúdió 2003-ban project stúdióként jött létre, amire az éppen aktuális Moby Dick visszatérő albumának, a Golgotának a stúdiómunkálataihoz volt szükség. Az akkor még szerénynek mondható technikai háttér a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően hamar felzárkózott a hazai vezető stúdiók színvonalára, ami garanciát teremtett a minőségi munkához. Az alapkoncepciónk, mindent a produkció érdekében! A lehetőségek maximális kihasználása mellett, a legjobb teljesítményt próbáljuk kihozni a produkcióból és az előadókból, mindezt megfizethető áron. Az eltelt évek alatt számos produkció készült a stúdióban és az elvégzett munka eredményeként, mára több zenei díjat is magunkénak tudhatunk!

NS stúdió

NS stúdió

Nagy hangsúlyt fektetünk a tehetséggondozásra. Több tehetségkutató rendezvényt támogatunk, és minden eszközünkkel azon dolgozunk, hogy elősegítsük a művészek előbbre jutását. Ha úgy érzi, az ön dalai megérettek arra, hogy nagyobb nyilvánosságot kapjanak, küldje el nekünk 3 dalból álló demóját. Szakmai zsűrink a beérkezett anyagokat elbírálja, és a nyertes pályázó 50%-os kedvezménnyel készítheti el lemezét stúdiónkban.

PMA stúdió Debrecen

PMA stúdió Debrecen

A stúdió létrejöttét és működését az a cél vezérli, hogy legyen igény és lehetőség vidéken is professzionális hangfelvételek készítésére. Ennek érdekében folyamatos a fejlődés technikailag és szakmailag egyaránt. Célom egy olyan műhelymunka kialakítása, amely nem elsősorban üzleti, hanem projekt orientált, amely kreatív, izgalmas feladatokat kíván létrehozni és látni el. Szeretném, hogy aki ezt a stúdiót választja, tisztában legyen azzal, hogy terméke nem futószalagon fog átszaladni, hanem a kihívást keressük benne. Én csak az odaadó munkában hiszek, csodák szerintem a hangtechnika világában nem léteznek. A szakmában eltöltött 12 év tapasztalatával várom az előadókat. Ez idő alatt több száz hangfelvételt készítettem neves zenészekkel, tehetséges fiatalokkal. Olyan produkcióknak voltam hangmérnöke mint pl. a Margitszigeti Szabadtéri Színpad operái: 2008 Manon Lescaut, Bánk bán, 2009 Aida szuperprodukció, Gyula Tószínpad 2008 Bánk bán, 2010 Hunyadi László. Amatőr kis zenekaroktól kezdve Marcus Millerig dolgoztam koncertek, fesztiválok hangmérnöki munkáin. Több száz musical és operett előadásnak voltam hangmérnöke a Csokonai Színházban. Kedvenc zenekaraimnak a TransylManiának és a PG Csoportnak vagyok állandó koncert hangmérnöke. Felkészült csapattal várok minden előadót, zenészt, énekest. Üdvözlettel Gyarmati Balázs

Soundbox Nagykanizsa

Soundbox Nagykanizsa

Már több mint 15 éve áll Zala megyében a zenészkollégák rendelkezésére a SoundBox hangstúdió, kiszolgálva zenei izlésüket, vágyaikat. A hanganyagok elkészítésénél arra törekszünk, hogy megrendelőink elképzeléseinek megvalósítását maximálisan kielégítsük.

TLS Nyíregyháza

TLS Nyíregyháza

A TLS zeneház kiváló akusztikai tulajdonságokkal megépített hangstúdiójában a legjobb mikrofonok, akár 192 audió sáv egyidejű lejátszására alkalmas Pro Tools HD2 a legkreatívabb plugin-ekkel, video szinkronizálási lehetőséggel és három teljesen eltérő tulajdonságú lehallgató rendszer áll a zenészek és a hangmérnökök rendelkezésére. A másik - elsősorban MIDI - munkaállomáson Roland A-90, Cubase 5, Pro Tools LE, tucatnyi virtuális hangszer, digi003 és Genelec 8040 lehallgatórendszer található. A stúdiónkban mindig az elérhető legjobb berendezéseket és technológiákat alkalmazzuk a tökéletes végeredmény érdekében. A technikai részletek a helyiségek képeire kattintva érhetők el.

Tuti menü