Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Stúdiók - Budapest - Próbaterem képes leírás - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu
részletek »

Stúdiók - Budapest - Próbaterem - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: probaterem.tlap.hu » Stúdiók - Budapest - Próbaterem
Keresés
Találatok száma - 8 db
ADSR stúdió

ADSR stúdió

Recording stúdiónkban kiváló minőségű hanganyagok felvételét végezzük és vállalunk keverést, vágást és mastering feladatokat is. MIDI stúdiónkban dalszerzést és hangszerelést vállalunk, félkész vagy átdolgozásra szoruló kompozíciók szerkesztését végezzük - legendás analóg és digitális hadver/szoftver szintetizátorokkal, effektprocesszorokkal. Rádiók számára konzerv, hangreklámok és spot-ok készítését vállaljuk. Helyszíni felvételeket, hangosítást is vállalunk. Ügyfeleink egyedi igényeihez igazodva komplett technikai tanácsadást biztosítunk, mind a technikai felszerelés, mind a munkafolyamatok, tervezés és kivitelezés területén. Videostúdiónkban elsősorban műsorgyártással, komplett tévés arculatok és műsorstruktúra kialakításával foglalkozunk illetve adunk tanácsot ügyfeleink részére. Vállaljuk reklámfilmek valamint web-es Flash tartalmak készítését, ezeken kívül utómunkákat végzünk a fenti területeken megrendelőink részére.

Alt records

Alt records

A 2004-ben indult hangstúdiót működtető csoport tagjai 'szinténzenészek', maga a hely is kezdetben elsődlegesen azzal a céllal jött létre, hogy saját igényeinknek megfelelően jelentősebb idő- és pénzkorlát problematikája nélkül tudjunk anyagainkon dolgozni. A stúdió hivatalos hátterében az Eastrád Kulturális Egyesület áll. A non-profit szervezet filozófiájának megfelelően a stúdió nem termel nyereséget, mivel a bevételeket a fenntartási költségre, és az esetleg még fennmaradó egyéb pénzeket műszaki fejlesztésre fordítjuk. A stúdió elsődleges célja, hogy a kultúra és a tehetség szolgálatában olyan lehetőségeket biztosítson a magyar zenészek számára a hangfelvétel készítés területén, amely máshol csak sokkal magasabb költségekért lenne elérhető. Célunk, hogy egy tehetséges, törekvő zenekarnak ne jelentsen akadályt nagylemezének vagy demójának elkészítése. Ennek szellemében a stúdióban gitárok, pedálok, gitárerősítők, billentyűk, hangmodulok, dobok ingyenesen igénybe vehetők. Az eszközök kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, igyekszünk minél jobb felvételi utat biztosítani az analóg hangbirodalomból a digitális világba. Elsősorban élő zenei felvételekre vagyunk berendezkedve, de samplinges 'tekergetős' zenék is készültek már nálunk.

Blackout hangstúdió

Blackout hangstúdió

A Blackout hangstúdió felvételi és próbatermi lehetőséget nyújt azoknak a zenészeknek, akik elérhető áron szeretnének hozzájutni magas színvonalú technikához. Gyertek el Ti is légkondicionált termünkbe, ahol lemezeitek, demóitok felvételét és a próbák kiváló hangminőségét Allen and Heath keverőpult, dbx processzorok, Shure mikrofonok valamint iMac rendszer biztosítja. Egyeztetés után jöhettek akár éjszaka is próbálni vagy felvenni. 24/7! Munkatársaink közel 10 éves, nemzetközi tapasztalattal, élő hangosítás és stúdiózás terén szerzett gyakorlattal, 3 különböző nyelven állnak rendelkezésetekre! Próbára igen kedvező áron, óránként 1500 Ft-ért bérelhetitek a termet. Teljes felszerelés, nagyon jó áron!

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Classic-Sound Stúdió

Classic-Sound Stúdió

A Classic-Sound Hangstúdió Kft. 2001-ben alakult Juhos Gábor és Matz Ádám tulajdonostársak kezdeményezésére, akik 1996 óta dolgoznak hangmérnökként zenei területen. A stúdió komplexum egy volt gyárépületben, 500 m2-en került kialakításra. A társaság fő profilja, kezdetben szimfonikus zenekari koncertek és lemezek helyszíni rögzítése volt. A műfajban megszerzett tapasztalatok, valamint számos kiemelkedő színvonalú produkció vezetett el a könnyűzene világába. A Classic-Sound Stúdió - az eredeti komolyzenei profil megtartása és továbbfejlesztése mellett -, mára jelentős szerepet tölt be a könnyűzenei élet, a filmzene, a jazz, valamint a televíziós műsorgyártás területén is. Nagy alapterületű, szeparált stúdióhelyiségek segítik az akusztikus felvételek elkészítését, ötvözve a stúdiófelvétel lehetőségeit az együttjátszás előnyeivel.

Coda

Coda

1992 óta működő, professzionális technikával felszerelt hangstúdiónkban vállaljuk zenei felvételek készítését, keverését és masteringelését. Közel két évtized alatt több száz produkció került ki a kezeink közül és szinte minden műfaj képviseltette magát nálunk. Néhány közülük a teljesség igénye nélkül: Andy Narel, Bajor Imre, Bob Mintzer, Csepregi Éva, Csepregi Gyula, Cserháti Zsuzsa, Dean Brown, Gálvölgyi János, Janicsák István, Király Linda, Paco Sery, Rátonyi Róbert, Russel Ferrante, Sárközi Anita, Szakcsi Lakatos Béla, Temesi Berci, Vasvári Pál, Végvári Ádám stb. Részt vettünk több film hanganyagának elkészítésében, a szinkron felvételtől az 5.1 keveréséig. Több filmzenét is készítettünk. Munkáink során mindig törekszünk arra, hogy az adott anyag mind tecnikailag, mind művészileg a lehetőségekhez mérten a legjobb legyen.

Dürer studió

Dürer studió

HD minőségű videofelvétel a ZOOM Q3HD kézi felvevővel! A próbák gyors felvételére a ZOOM Q3HD kézi felvevőt ajánljuk. YouTube-ra ideális. A kamera kikapcsolása esetén a hangot wav formátumban rögzíti sztereóban. Nincs időigényes bemikrofonozás, a kiváló minőségű felvétel otthoni vagy netes visszahallgatásra tökéletesen megfelel. SD kártyára ment, a felvétel a helyszínen átmásolható. Lehetőség van több csatornás felvétel készítésre is, a részletekről személyesen tudunk egyeztetni. Moldvai Márk és Schram Dávid felvételek keverését, rájátszást, egyéb utómunkákat végeznek. Eszközparkról, szabad időpontról telefonon, személyesen tudunk felvilágosítást adni.

Flameborn Hangstúdió

Flameborn Hangstúdió

A Flameborn Hangstúdió elérhető árakon kínálja szolgáltatásait. Ha szeretnél saját énekes vagy gitáros vagy akár dobos cover videot HD minőségben, itt a helyed. De ha nagy karaoke harcos vagy, és szeretnél zenei alapot, vagy csak felénekelnél egy vagy több dalt, akkor is várunk szeretettel. Zenei vizsgád lesz, és nem találsz olyan kíséretet, amire tudsz játszani, vagy pont a gitársáv kéne hogy hiányozzon a felvételből, de nem találsz ilyet? Gyere hozzánk! Zenekari felvételeket is sokat csináltunk már, sok lemezen vagyunk túl, nézz szét a referenciáink között! :)

Inita stúdió

Inita stúdió

Az Inita Hangstúdió 2011-ben 20 éves... A magyar-amerikai tulajdonú cég mára Magyarország egyik vezető produkciós hangstúdiója. Az Initához több, mint hatvan lemez hanganyagának felvételei fűződnek; jómagam hangmérnökként, producerként vagy zenészként több, mint hetven album elkészítésében vettem részt. Tulajdonostársam, Greg Heilig dobos Los Angelesben él. A Stúdió panorámás budai hegyoldalban található, mindössze 20 percre a belvárostól. Ugorj be hozzánk körülnézni, és kóstold meg egyedülálló kapucsínónkat! Közben elbeszélgethetünk az együttműködés lehetőségeiről. Kalandra fel!

Tuti menü