Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktatás - Próbatermek képes leírás - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu
részletek »

Oktatás - Próbatermek - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: probaterem.tlap.hu » Oktatás - Próbatermek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Doboktatás

Doboktatás

Kezdő, középhaladó és haladó szinten dob oktatást vállalok! Célom, hogy megkedveltessem veletek a dobfelszerelésen való játékot, hogy elsajátíthassátok annak minden csínját-bínját és trükkjeit. Miért tanulj nálam: mert nemzetközi személye szabható tananyaggal, sok kotta- és zenei segédlettel várlak; mert stabil alapokra fog épülni a tudásod; mert garantált türelem és figyelem fogad minden alkalommal; mert anatómiai ismereteim segítenek, hogy minden ízületi és izomsérüléstől megóvjalak ami a dobolás közben érhet; mert a 17 éve gyarapodó különböző stílusú zenekari -és koncert tapasztalataim adják az alapot, hogy olyan tudást adjak át, melyet minden körülmény között, eredményesen fogsz tudni alkalmazni. Az oktatás elektroakusztikus dobfelszerelésen folyik. A dobiskola tananyaga közé tartoznak a következők: - Ujjgyakorlatok, - Bemelegítő gyakorlatok, - Verőtartás, - Teljes körű kéz- és lábtechnikák, duplalábgép használat, - 4 végtag koordináció, végtag automatizmus, függetlenítés, - Kottaolvasás, - Különböző zenei stílusok (Rock, blues, latin, jazz, funk, stb.), kiemelten a Görög és egyéb balkáni ritmusok, páratlan ritmusképletek.

Ének oktatás

Ének oktatás

A Starworld Music School az első olyan énekiskola Magyarországon, ahol az amerikai minta alapján oktatják a tehetséges fiatalokat. Iskolánkban első sorban a modern énekléstechnika és a magánének oktatása, a klasszikus- és könnyűzenei hangképzés, stílusismeret oktatás, valamint a színpadi megjelenés és mozgáskultúra finomítása foglalja el a vezető szerepet. Nem kell szégyenkezned majd, ha a próbaterem ajtaján belépsz. Próbaterem - Énekoktatás.

Ének, zongora, szolfézs

Ének, zongora, szolfézs

Ének,zongora és szolfézs órákat vállalok ( hangképzés, dalok megtanítása különböző zenei stílusokban). (jazz, pop, klasszikus műfajokban ) Budapesten a XI.-ik kerületben, a Szent Imre kórház közelében. Több zenei diplomával rendelkezem.Ének, zongora, hegedű-felsőfokú végzettség. Ének-karvezetés - Kijevi Nemzeti egyetemen.

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Zongora oktatás

Zongora oktatás

Zongora tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetem szolfézs szakán végeztem. Gyermekkorom óta zongorázom, a hegedű mellett a második hangszerem lett, végig kísért általánosiskolás koromtól a középiskolán át egészen a főiskoláig. Jelenleg korrepetítorkodom, hangszeres diákokat kísérek zongorán. Sok szeretettel várok minden gyermeket és felnőttet, aki a zongorázás alapjait elszeretné sajátítani, megspékelve egy kis szolfézzsal, zeneelmélettel. Hiszen a zongora nem csak egy gyönyörű hangszer hanem segít a szolfézs és zeneelméleti tanulmányokban is, könnyen átlátható és akkordjátékra is alkalmas billentyűzete révén. Zongorán azt a hangszert értjük, amelyben egy billentyűsorral összeköttetésben álló, kis kalapácsokkal megütött, hangszekrényben kifeszített fémhúrok adják a zenei hangot. A zongora billentyűs, polifón húros hangszer, hangképzése mechanikus, a kezelése a többi hangszerhez képest egyszerű, viszonylag könnyen és gyorsan elsajátítható. Népszerűségének oka az is, hogy egy játékos több szólamot képes egyidejűleg megszólaltatni rajta, így zenekari vagy kórusműveket, de akár operákat is könnyen előadhatunk segítségével. Ilyen szempontból a zeneszerzők és karmesterek fontos segédeszköze. Ugyanakkor hangolásának szükségszerűen kompromisszumos mivolta nem mindig teszi lehetővé a tiszta intonációt. Sokan ezért nem is tekintették teljes értékű hangszernek.

Tuti menü