Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hangszerüzletek - Hangszerkészítők - Próbaterem képes leírás - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu
részletek »

Hangszerüzletek - Hangszerkészítők - Próbaterem - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: probaterem.tlap.hu » Hangszerüzletek - Hangszerkészítők - Próbaterem
Keresés
Találatok száma - 8 db
Cornett hangszerek

Cornett hangszerek

Cégünk 1973-ban alakult, kezdetben hangszerjavítással foglalkoztunk, majd profilunk egyre szélesedett. 1994-től kereskedelemmel is bővítettük vállalkozásunkat, ahol hangszerek, hangszeralkatrészek, kották forgalmazásával foglalkozunk. 2005. szeptemberig Bt-ként, jelenleg pedig Kft-ként működünk. Mára Debrecen egyik legrégebbi és legszélesebb hangszerválasztékát kínáló üzlete lettünk, ahol szakképzett eladók, családias légkör várja a vevőket. Ma már nemcsak a hangszerek és kották széles választékával várjuk zeneszerető vásárlóinkat, hanem több, mint 500 féle zenei ajándéktárgy közül is válogathatnak, melyek országszerte mind nagyobb sikereket aratnak akár a zeneiskolás gyermekek, akár a profi zenészek körében. A Cornett Hangszerüzlet Debrecen legnagyobb tapasztalattal és szaktudással rendelkező hangszer üzlete. Az üzlet számtalan típusú és márkájú hagyományos és különleges - egzotikus - hangszerrel van ellátva. Az értékesítésen kívül professzionális javítással is foglalkozunk, melyre Kovács Lajos hangszerkészítő mester a garancia.

Darius music

Darius music

Délczeg Zoltán vagyok, a Darius Music hangszerüzlet alapítója. 1989-ben harsona kamara - művésztanári diplomát szereztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen. Gyakorló muzsikusként Budapest különböző szimfonikus zenekaraiban játszhattam, emellett néhány évig zeneiskolában tanítottam. 1989-1993-ig a Karát Kft. társtulajdonosaként kezdtem foglalkozni hangszerekkel, majd 1993-ban meg alapítottam a Darius Music hangszerüzletet Budapest belvárosában a Paulay Ede u. 58. sz. alatt, amely a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem é s az Állami Operaház közelében található. Üzletünkben a nyitás óta foglalkozunk hangszerek adás-vételével és végezzük vonós hangszerek javítását, felújítását, restaurálását.

Duó hangszerüzlet

Duó hangszerüzlet

Üzletünk 1993 óta működik, fő profilunk a Marshall márka forgalmazása. Mindig arra törekedtünk és törekszünk a mai napig, hogy áraink igen kedvezőek legyenek. Igyekszünk minden zenével foglalkozó - legyen az amatőr vagy profi - igényét kielégíteni. Új hangszerek, tartozékok A-tól Z-ig! Folyamatos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat! Csomagküldést postai utánvétellel vállalunk!

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Eldorádó

Eldorádó

A vállalkozás 1991-ben alakult. Az első üzletünket Budaörsön nyitottuk meg. Abban az időben Magyarországon szinte egyedülálló kínálattal és szakértelemmel találkozhattak itt a zene, illetve a hangszer iránt érdeklődők. Ennek köszönhetően hamar megismerte a vásárlóközönség ezt az üzletet. 1994-ben úgy gondoltuk, eljött az ideje, hogy beköltözzünk Budapestre és szélesebb vásárlóközönség igényeit elégítsük ki. Így hát megnyitottuk '94 szeptemberében a Ferenc krt. 28. szám alatt első pesti üzletünket. (Ez az új üzletünk nyitásakor bezárt.) 1995-ben kezdtük el a Samick termékek importálását, amit mára viszonteladókon keresztül országosan terjesztünk. A Samick termékeken kívül a Laney erősítőket is kizárólag az Eldorádó Hangszerkereskedés importálja és terjeszti Magyarországon.

Hangszer vásár

Hangszer vásár

Aukciós hangszervásár. Itt aztán megtalálhatod, amit keresel. Regisztráció után máris licitálhatsz az általad kívánt hangszerre. Nagy és sok lehetősséggel vár ez a honlap, kattanj rá! Ha a próbaterem látogatásához csak ez hiányzik, ne habozz.

Hangszerkészítő

Hangszerkészítő

1973-ban született Budapesten. 1993 óta foglalkozik vonóshangszerek készítésével, restaurálásával. A szakma alapjait ifj. Szemelveisz Tibor mellett sajátítja el. 1995-től, az iskola elvégzése után a Semmelweis műhelyben dolgozik, ahol később műhelyvezető lesz. 2003 áprilisában kollégájával Székely Mártonnal megalapítja az 'AD ARCO' műhelyt. Régi hangszerek kópiáinak készítése mellett restaurálással, illetve vonójavítással is foglalkozik. 2004-ben megszerzi a mesterdiplomát. 1995 óta csaknem minden hazai kiállításon részt vett.

Pálok Tibor

Pálok Tibor

1973-ban születtem Sóskúton. Középiskolai tanulmányaim befejezésével egy időben találkoztam először a hangszerész szakmával. Mivel gyerekkorom óta érdekelt a kézművesség és a zene, ezért a hegedűkészítő-mesterség rendkívül kíváncsivá tett és lassan-lassan a szerelmemmé vált. 1996-ban végeztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Hangszerész képző Iskolájában, mint vonós, pengetős hangszerész. Inaséveimet Temesvári Péter műhelyében töltöttem. Két év alatt sok tapasztalatot adott át a mesterem, amiért mindig hálásan és nagy tisztelettel gondolok rá. 1995-ben részt vehettem a Temesvári házaspár által szervezett hangszerkiállítás rendezésében. A következő évben már saját készítésű hegedűmet is kiállíthattam. A segédlevél megszerzése óta főként régi hangszerek restaurálásával foglalkozom, az utóbbi években új hangszereket - hegedűt, csellót - is építek. 2002 ősze óta a Józsefvárosi Zeneiskola szerződött hangszerésze vagyok. 2006 januárján -, mint restaurátor kiállító- részt vettem a zeneiskolában megrendezett gitárkiállításon.

Temesvári Péter

Temesvári Péter

1954-ben születtem Budapesten. A vonós hangszerek készítését és javítását 14 éves koromban, az általános iskola befejezése után szakközépiskolában kezdtem el tanulni. 1971-ben végeztem vonós-pengetős hangszerkészítő és javító szakmunkásként. A középiskolai tanulmányok után - az általam rendkívűl nagyra becsült - Sáránszky Pál fogadott tanítványává. Az évek során, szeretettel és nagy odaadással tanított meg a hegedűkészítés minden fortélyára, átadva sok évtizedes tapasztalatát. A mestervizsgát 1981-ben tettem le. Azóta - immár huszonhárom éve - saját otthoni műhelyemben, önálló hegedűkészítőként dolgozom. Az elmúlt évek során több hangszerész-tanuló szerezte meg nálam szakmai gyakorlatát, igyekeztem nekik átadni tudásom legjavát, amit rám is mesterem örökített. 1994-ben a Magyar Hangszerész Szövetség addigi tevékenységem elismeréseként a megtisztelő 'Ezüstkoszorús mester' címet adományozta. Számos kiállításon vettem részt sikerrel, ám a legnagyobb szakmai elismerést 1995-ben, a mesterem által alapított Sáránszky-díj elnyerése jelentette. 1994. és 1996. között három ízben rendeztünk feleségemmel hazai készítők munkáit bemutató kiállítást, melyet a nívós hangszerek és az azokat megszólaltató zenészek igényes műsorai tettek emlékezetessé. Több alkalommal mestervizsga-bizottsági tagként értékelhettem az 'új generáció' munkáját.

Tuti menü