Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest - Próbaterem képes leírás - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu
részletek »

Budapest - Próbaterem - Vidéki és budapesti próbaterem.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: probaterem.tlap.hu » Budapest - Próbaterem
Keresés
Találatok száma - 13 db
Blue Jam próbatermek

Blue Jam próbatermek

A Blue Jam próbaterem és stúdió 2007-ben alakult meg, azzal a szándékkal, hogy megpróbálja kiszolgálni a zenekarok és zenészek igényeit a próbákhoz, hangfelvételekhez kialakított megfelelő környezet létrehozásával. Olyan stúdió kialakítása a cél, ahol nem csak zenélés közben érezheti jól magát az ember. Jelen pillanatban három terem üzemel (22 m2, 30 m2, 36 m2), amelyek tökéletesen megfelelnek az akusztikai kívánalmaknak. Paramétereiket tekintve természetes és mesterséges fénnyel rendelkező, fűthető és légkondícionálóval hűthető emeleti helyiségek, amelyek az ablakok által szellőztethetőek is, így végre el lehet felejteni a dohos, sötét próbatermi körülményeket.

Budai próbaterem

Budai próbaterem

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy az alsó rész komplett átépítése véget ért! Megtörtént a két alsó terem akusztikai megújulása. Az eddigi gipszkarton falak helyett speciális hangelnyelő falak és mennyezet került elhelyezésre amely tökéletes érthetőséget biztosít sok hangszer és alacsonyabb hangerő használata esetén is. Az akusztikai tervezést Kishonti István Magyarország egyik legelismertebb szaktekintélye végezte. A Metal Cleaner próbatermei immár három éve állnak a zenekarok rendelkezésére. 3 légkondicionált teremben minőségi erősítők és dobok (Mapex, Tama, Ampeg, Marshall, Randall, Hiwatt stb.) széles skáláját találja meg az, aki ide látogat. Vendégeink további kényelmét non-stop nyitvatartás és ingyenes parkolási lehetőség szolgálja. Hangszerek bérbeadásával, valamint most épült stúdiónkban hangrögzítéssel is foglalkozunk. Rendszeresen nálunk próbáló zenekarainknak ingyenes lehetőséget biztosítunk a nehezen szállítható hangszerek, erősítők tárolására. A próbatermekhez tartozó hangulatos klubhelyiségben csocsóasztallal, videojáték-automatával, internettel és egyéb meglepetésekkel várjuk a zenekarokkal érkező a műkedvelő közönséget, barátokat is. Ne bízza magát a véletlenre, válasszon minket!

Demton próbaterem

Demton próbaterem

Nyugodt, kényelmes környezet, barátias légkör, profi technikai lehetőség és személyzet, ami hozzájárul ahhoz, hogy gyorsan, olcsón lehessen felvételedet elkészíteni. Itt Te is a saját felvételed hangmérnöke lehetsz! Mi meghallgatjuk az óhajodat kérésedet, csak hülyeséget nem engedünk ki a kezünk közül. Kérj árajánlatot és egyezzünk meg fix összegben, így biztos nem fizetsz rá! Ha nem azt kapod tőlünk, amire számítottál, akkor ne fizess!

Amatőr zenekarok, előadók magazin hírek
Programlehetőség az Extrém és Amatőr világból
Programlehetőség az Extrém és Amatőr... Ez a program többször előfordult már rendezvényeken, amatőr koncerteken is. Nagyon fontos rész ebben, hogy nézd vagy csináld, de ne próbáld! A Gabitrial, mint Magyarország egyik legfelkészültebb extrém sport csapata évek óta arra törekszik, hogy igazán színvonalas, gyermekeknek, és felnőtteknek egyaránt szóló programokat, figyelemfelkeltő műsorokat ajánljon...
A lehetőség adott a zenekaroknak
A lehetőség adott a zenekaroknak Hazai és határon túli amatőr zenekarok is nevezhetnek május 7-től az Internetes...
Szegeden választják meg a legjobb amatőr zenekart
Szegeden választják meg a legjobb... Szeged - A legjobb amatőr zenekart választják meg ma a szegedi Rock Klubban. Az...
Echo hangstúdió, próbaterem

Echo hangstúdió, próbaterem

Aztán jöttek az együttesek szépen sorjában és mi pedig rájöttünk, hogy nem minden úgy van, ahogy. Először is a kedves dobos kollégák szépen salátává verték a Pearl szerkókhoz járó cintányérokat majd egyenként beleszaggatták az állványokba a csavarokat. Ezután (vagy ezekkel egyidőben, hogy izgalmasabb legyen) a kicsit alulméretezett énekhangszórók és basszusládák kezdtek rakoncátlankodni. Végül ezt is túléltük és jöttek a boldog békeidők. Íme egy kép az azóta már legendává vált kettes teremről.

Hang-ár próbatermek

Hang-ár próbatermek

Teljesen felszerelt, igényesen kialakított, klimatizált termek várnak benneteket éjjel-nappal a belvároshoz közel, a Fáy és a Röppentyű utca sarkán. Nálunk nem kell aggódnod a parkolás miatt, ingyenes, őrzött területen tudhatod biztonságban autódat. Minden nap reggel 7 órától délután 17 óráig próbatermenként három gépjármű ingyenes parkolását tudjuk biztosítani. Délután 17 órától zárásig termenként 5 gépjármű parkolása biztosított a próbák ideje alatt. Tömegközlekedéssel is könnyedén ide juthatsz a 120-as és a 32-es busszal, vagy a 14-es villamossal. A próbák szünetére pihenőhelyiség és kultúrált mellékhelyiség, hideg-meleg ital, édesség, ingyenes wifi és számítógép használat, nyomtató biztosítja a kényelmet. Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy befejeződtek a legújabb terem munkálatai, így már három teremmel állunk a zenekarok rendelkezésére, melyből két terem 1500Ft/óra áron, a harmadik 'premium' terem 1700ft/óra áron vehető igénybe. A zenetanárokra is gondoltunk, nálunk egy pianínó segíti őket a zavartalan tanításban (de egy jazz formációnak sem utolsó lehetőség ez!!!). Látogassatok el hozzánk, egy próbát megér :) !!!

Heaven and Hell próbaterem

Heaven and Hell próbaterem

Szeretettel üdvözlünk minden kedves érdeklődőt Budapest 11. kerületének legújabb próbatermének honlapján! A termek és az oldal is még folyamatos fejlesztés alatt állnak, reméljük, hogy idővel minél több látogató tetszését nyerik el, személyesen és online egyaránt! Célunk, hogy a környéken és esetleg a távolabb lakó zenészek, zenekarok is lehetőséget kapjanak egy könnyen és gyorsan megközelíthető, kulturált és igényes próbateremben való zenélésre, gyakorlásra. Olcsó árainkkal és jó minőségű felszerelésünkkel garantáltan megtelik a fületek zenével, a szívetek boldogsággal, miközben a pénztárcátok sem ürül ki! :) Új cuccok, olcsó árak, barátságos környezet! Szeretettel várunk mindenkit!

Jarvi Music

Jarvi Music

A Jarvi Music 2011 februárjában nyitotta meg kapuit, így talán a belváros legfiatalabb próbaterme mind a mai napig. Ennek ellenére közel száz zenekar, zenész és előadó fordult már meg nálunk, akik jelentős hányada visszatérő vendégünk köszönhetően az igényes környezetnek, a minőségi felszerelésnek és a nyújtott szolgáltatásoknak. Jelenleg két termünk üzemel, de a növekvő igényeket további termek nyitásával készülünk kielégíteni a közeljövőben. Igyekszünk minél széleskörűbb szolgáltatásokat nyújtani, így mára már lehetőség van a termekben a hagyományos 'hangos', és az egyre inkább teret hódító 'csendes' (vagy divatosan silent) elnevezéssel illetett próbára is. Miért érdemes minket választani: 1. Igényes, minőségi felszerelések állnak a rendelkezésetekre. 2. Kultúrált, tiszta környezetben dolgozhattok. 3. Próbatermünk központi fekvése révén könnyen megközelíthetők vagyunk bárhonnan. 4. Free WiFi - természetesen ingyen. Így nem maradtok net nélkül itt sem. 5. Magas szintű stúdió szolgáltatással várunk benneteket. 6. Hangos és csendes próbalehetőségre is módotok van egy helyen. 7. Van akciós időszak hétvégén is, nem csak hétköznapokon. 8. Kiemelt kedvezmények a rendszeresen próbáló zenekaroknak. 9. Kedvezmény van az egyéni gyakorlásra is. Mindenkit szeretettel várunk!

Labirintus próbaterem

Labirintus próbaterem

Üdvözlünk a Labirintus Próbatermek megújult weboldalán! Nagyon sok szeretettel, és 12 év tapasztalatával várunk Benneteket a belváros szívében található próbatermeinkben, ahol berendezett termekkel várjuk a kulturált környezetben, nyugodtan alkotni, próbálni vágyókat! Nem akarjuk Nektek görcsösen bizonygatni, hogy mi vagyunk a legjobbak, nem is ez a célunk, a mögöttünk hagyott 12 év minket igazol... Sok szeretettel várunk mindenkit, minden zenei stílusban! Gyertek, és tegyetek minket próbára, egy próbára!!!

Próbazóna

Próbazóna

Standard próbaterem - 25 m2 - Yamaha Stage Custom dobszett, Sabian B8 cinek, 2 gémes állvány. Crash bérelhető! - Marshall MB 450W basszus fej + láda - 2 db Marshall JVM205H vagy TSL60 fej + 4x12 láda - T.mix 12 csatornás keverő 24 bites effektekkel - T.box PA302 hangfalpár (300W + 100W) - 2 db SM58 mikrofon állvánnyal, kábellel A legolcsóbb próbaterem - 23 m2 - Yamaha GigMaker dobszett Remo bőrökkel, Sabian B8 cinekkel, 2 gémes állvánnyal. Crash bérelhető! - Marshall MB 450W basszus fej + láda - 2 db Line6 Spider III fej + 4x12 láda - Carlsbro 12 csatornás keverő 24 bites effektekkel - Carlsbro Alpha AT15 hangfalpár (500W) - 2 db SM58 mikrofon állvánnyal, kábellel Próbálj ki minket!

Hirdetés
Revolver Sound

Revolver Sound

- Hanganyag felvétel, vágás, keverés, masterelés - Próbatermek bérbeadása - Reklám spot-ok gyártása, keverése, masterelése - Backline bérlés (Teljes dobfelszerelés, gitár erősítő, gitár láda, basszusgitár combo, ének keverőerősítő - Digitalizálás A direkt erre a célra kialakított próbaterem lehetővé teszi , hogy a dalötleteket, próbákat kíváló minőségben rögzítsük, hogy egy zenei ötlet se vesszen el. Hangstúdiónkban több éves tapasztalattal rendelkező , számos zenei stílusban jártas hangmérnökünk várja a zenészeket, zenekarokat professzionális stúdiófelvétel elkészítésére. Továbbá vállaljuk cégek reklámszpotjainak, rádiós reklámanyagainak felvételét, szerkesztését, teljes körű kivitelezését tanult szinkron színészek közreműködésével. A nálunk rendszeresen próbáló zenekarok a stúdió felvétel árából kedvezményt kapnak.

Rockblock - próbaterem

Rockblock - próbaterem

Gitároktatás a Rockblock Hangszerüzletben hangulatos, kulturált körülmények között. Rock, blues és heavy metal stílusban, kezdődől haladóig, minden korosztálynak. Egyedi igények figyelembe vételével, kedvencekkel, előre egyeztetett időpontban. Kereshetsz akkor is, ha egészen az alapoktól kezdenéd, de ha évek óta nyűvöd a hangszert, akkor is tudok újat mutatni. Keresd Lovas Janit (ex-Philadelphia, Special Guest, Pandora, stb...) a 20/957-4400-ás telefonszámon. Ha inkább a klasszikus gitár vonz, akkor Tolmacsov Gyuri (ex-Philadelphia, Pandora) - diplomás gitártanár - várja hívásod a 20/371-5379-es telefonszámon. Rockblock Próbaterem a Csepel Művek területén Saját zene-birodalomra vágysz, ahol nem zavarod a szomszédokat? Több épületben, eltérő méretű kiadó üres termekkel tudunk segíteni, ahol saját felszereléseddel próbálhatsz, bármikor, bárkivel :) Az épületek zárhatók, közös területek takarítása és a szemétszállítás megoldott, WC van. Felhívsz, megkapod a kulcsokat és a hozzájuk tartozó csepeli rákenról-fílinget :) Még nincs saját cuccod, esetleg csak alkalmanként próbálnál? Az óradíjas termeket Neked találtuk ki. Két teljesen felszerelt teremben várunk a hét minden napján reggel 10 és este 10 között, előre történő bejelentkezés alapján.

Soundcenter próbaterem

Soundcenter próbaterem

A Soundcenter próbaterem Budapest kilencedik kerületében található meg. Nálunk profi cuccokkal és igényesen kialakított termekben próbálhattok. Gyakorlatilag minden egy helyen, amire csak szükségetek lehet. Már három teljesen felszerelt terem közül tudtok választani! Várunk minden érdeklődőt, aki próbatermet keres Budapesten.

Sp Stúdió, próbaterem

Sp Stúdió, próbaterem

A stúdió feljátszóhelyiségének mérete és akusztikája tökéletesen megfelel a zenekari próbák lebonyolítására is. Mérete 64 m2, így nagy létszámú zenekarok is kényelmesen elférnek. Arra törekszünk, hogy a zenekarok minél kényelmesebben, a legjobb hangzás és felszerelés mellett gyakorolhassanak. Minden van, ami egy zenekari próbához szükséges a pengetőktől és a dobverőktől kezdve a billentyűállványon keresztül a csöves erősítőig. Vonós és fúvós hangszerek, akusztikus gitárok kihangosítása sem okoz problémát. Az énekesek részére a legjobb minőségű JBL-Dbl 2x 1800W gerjedésgátlóval kompresszor-limiterrel ellátott hangrendszer, mikrofonok, állványok, kottatartók állnak rendelkezésre. Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a dobosok jól hallják a zenét, /saját maguk által vezérelt monitor rendszerrel/, a zenekar pedig jól hallja a dobokat /kihangosítással/. Természetesen lehetőség van arra is, hogy a dobos, vagy más hangszeres, illetve az énekes egyedül, önmagában gyakoroljon zenei alapok és metronóm használata mellett. Ha éppen nincs még gitárod, vagy basszusgitárod, cintányérod, duplázód, vagy elfelejtetted elhozni a próbára, nálunk ezek is bérelhetők. Ne tömd tele a táskádat mindenféle kábellel meg hevederrel, amitől már - mire ideérsz -leszakad a kezed, ezeket nálunk ingyen megkaphatod a próbák idejére.

Tuti menü